“Fosforlu Cevriye” 13-14 Ağustos’ta, “İki Efendinin Uşağı” 16 Ağustos’ta, “Rüstemoğlu Cemal’in Tuhaf Hikâyesi” 17 Ağustos’ta saat 21.00’de sahnelenecek. Biletler 30 Temmuz’da satışta.
Related Posts
Giresun’da fındığın yaprağından sarma yaptılar: Büyük ilgi gördü
Piraziz ilçesinde yöresel lezzetlerin tanıtılması için ev hanımları tarafından Yerel Mutfak Festivali gerçekleştirildi. Tanıtılan yemekler arasında yer alan fındık yaprağı sarması dikkat çekti.
Piraziz ilçesinde yöresel lezzetlerin tanıtılması için ev hanımları tarafından Yerel Mutfak Festivali gerçekleştirildi. Tanıtılan yemekler arasında yer alan fındık yaprağı sarması dikkat çekti.
Kestane Pişirirken Mutlaka Deneyin: Kabukları Anında Soyuluyor İçi Lokum Gibi Pişiyor
Soğuk havaların değişmez lezzeti kestane, özellikle kış mevsiminde milyonlar tarafından tüketiliyor.Çoğu zaman dışarıda satılan kestaneler, evde yapılmaları halinde ise daha lezzetsiz olabiliyor. Lezzeti eksik ve zor soyulan kestanelerin nedeni ise …
Soğuk havaların değişmez lezzeti kestane, özellikle kış mevsiminde milyonlar tarafından tüketiliyor.Çoğu zaman dışarıda satılan kestaneler, evde yapılmaları halinde ise daha lezzetsiz olabiliyor. Lezzeti eksik ve zor soyulan kestanelerin nedeni ise …
Ravioli nedir? Ravioli nasıl yapılır?
İtalyan mutfağı lezzetlerinden Ravioli, enfes görünümü ve eşsiz tadı ile Türk mutfağında da yerini almaya başladı. Evinde ravioli yapmak isteyenlerin aklına gelen ravioli nedir, ravioli nasıl yapılır, sorularının yanıtını özel tarifimizde bulacaksınız.
İtalyan mutfağı lezzetlerinden Ravioli, enfes görünümü ve eşsiz tadı ile Türk mutfağında da yerini almaya başladı. Evinde ravioli yapmak isteyenlerin aklına gelen ravioli nedir, ravioli nasıl yapılır, sorularının yanıtını özel tarifimizde bulacaksınız.